Πόλεμο συμμοριών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από το μακελειό στη Λούτσα: Αλβανοί κατα πληροφορίες και οι έξι νεκροί [videos]

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από το σημείο του μακελειού στην Λούτσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ.




«Πόλεμο» συμμοριών βλέπουν πίσω από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λούτσα και είχε ως αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να τραυματιστούν θανάσιμα.

Από το σημείο άντρες της Aσφάλειας Αττικης που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν περισυλλέξει περισσότερους από 20 κάλυκες ενώ σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων καταλήγουν πως δυο συμμορίες είχαν δώσει ραντεβού θανάτου στο σημείο.

Τον αριθμό των νεκρών επιβεβαίωσε η Αστυνομία.




Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια από τα θύματα βρέθηκαν εντός οχήματος και κάποια έξω από αυτό. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.




Τα πυρά στόχευσαν όχημα το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, οι δε πυροβολισμοί φέρεται να έγιναν από 9άρι πιστόλι ενώ και τα έξι θύματα είναι Αλβανοί υπήκοοοι.

 

Ακολούθως, οι δράστες φέρεται να διέφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κατά άλλες πληροφορίες με μία μοτοσικλέτα. Γεγονός είναι ότι το σημείο προσφέρει στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

  • Είδηση σε εξέλιξη// Πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, EΡT

«Και τίποτα να μην πέσει, ξύλο θα πέσει!»: Αντιδράσεις προκαλεί περιστατικό με σοβαρές ενδείξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας στη Λάρισα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: