«Ο Σουμάχερ είναι υπόθεση χωρίς ελπίδα»: Δραματική παραδοχή για τον θρύλο της F1 από έναν στενό του φίλο

FILE PHOTO: Ο Μίκαελ Σουμάχερ το 2006. EPA/Kerim Okten




Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι μια «υπόθεση χωρίς ελπίδα», δήλωσε σήμερα ο στενός του φίλος Ροζέρ Μπενουά, σε μια δραματική παραδοχή για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του άλλοτε βασιλιά της F1

Σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Blick, ο δημοσιογράφος της F1, Ροζέρ Μπενουά αρνήθηκε να παράσχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για την κατάσταση του Σουμάχερ.

Είπε όμως τα εξής όταν ρωτήθηκε: «Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση και αυτή είναι εκείνη που είχε δώσει ο γιος του Μίκ, μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του το 2022: «Θα έδινα τα πάντα για να μιλήσω στον μπαμπά».

«Αυτή η πρόταση λέει τα πάντα για το πώς είναι ο πατέρας του εδώ και περισσότερες από 3.500 ημέρες. Μια υπόθεση χωρίς ελπίδα».

Λίγοι έχουν δει ή επισκεφτεί τον Σουμάχερ από τότε που υπέστη το παρ΄ολίγον θανατηφόρο εγκεφαλικό τραύμα και οι πληροφορίες για την κατάσταση του Γερμανού είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Φίλοι του, ακόμη και μέλη της οικογένειάς του, κρατήθηκαν πολλές φορές στο σκοτάδι σε μια προσπάθεια να αποτραπούν διαρροές στον Τύπο.

Ο γιος του Σουμάχερ, Μικ, είχε πέρυσι δηλώσει: «Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ, θα καταλαβανόμασταν με διαφορετικό τρόπο τώρα.

«Θα είχαμε πολλά περισσότερα να πούμε. Θα παρατούσα τα πάντα μόνο για μια τέτοια στιγμμή».

Η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, έσπασε την οκταετή σιωπή της για το ατύχημα στο ντοκιμαντέρ «Schumacher του Netflix το 2021, στο οποίο ανέφερε ότι ο Μίκαελ είναι «διαφορετικός» αλλά είναι ακόμα «εδώ».

«Ο Μάικλ είναι εδώ», είχε πει η σύζυγός του. «Διαφορετικός, αλλά εδώ, και αυτό μας δίνει δύναμη, νομίζω».

«Είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τον Μίκαελ καλύτερα και να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα».

«Και απλά να τον κάνουμε να νιώσει την οικογένειά μας, τον δεσμό μας. Και ό,τι και να γίνει, θα κάνω ό,τι μπορώ».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Mουντομπάσκετ: H Γερμανία πέρασε δύσκολα τη Λετονία (81- 79) και θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στα ημιτελικά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: