Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επέλεξε να διαμένει στη Λεμεσό, όχι στη Λευκωσία: Θα συναντηθεί και με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον “φίλο Νίκο Αναστασιάδη”!

FILE PHOTO: Ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης (Α) με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου (Δ). Photo via PIO, ΓΤΠ




Συνάντηση με τον τέως Πρόεδρο τηςΚυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος έφτασε σήμερα στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:45 στον χώρο όπου θα διαμένει ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός και η συνοδεία του, στη Λεμεσό.

Οι κ. Αναστασιάδης και Νετανιάχου διατηρούν στενές σχέσεις, αφού συνεργάστηκαν κατά την προεδρία του πρώτου τόσο για την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ όσο και για την ανάπτυξη του τριμερούς σχήματος συνεργασίας Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.

Συζήτησαν διεξοδικά τα ενεργειακά, πάνε για συνεργασία: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αποφάσισαν την πραγματοποίηση διακυβερνητικής συνόδου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: