Ο Άγιος Νικόλαος αποχαιρετά σήμερα τον Αντώνη που δολοφονήθηκε στο Βlue Horizon: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στη Σούδα [βίντεο]

Κόσμος παίρνει μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά για την υπόθεση θανάτου του 36χρονου που συνέβη στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Έφτασε στην Κρήτη νωρίς το πρωί η σορός του άτυχου 36χρονου Αντώνη  που έχασε τη ζωή του στα νερά του λιμανιού του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.




Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό και συνθήματα για τον άδικο χαμό του Αντώνη Καριώτη στον Πειραιά, έκαναν το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Σούδας εκατοντάδες πολίτες.

Συλλογικότητες, φορείς και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τον καταπέλτη του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος της ΑΝΕΚ και ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της τραγωδίας.

Δυνάμεις του λιμενικού βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου ενώ κάποιες στιγμές δημιουργήθηκαν και εντάσεις.

Οι συγκεντρωμένοι έφυγαν λίγο πριν τις 22.30 οπότε και ξεκίνησε η επιβίβαση στο πλοίο, το οποίο αναχώρησε για τον Πειραιά με καθυστέρηση.




ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ertnews.gr

 

Δορυφορική απεικόνιση των πλημμυρών στον θεσσαλικό κάμπο: Βυθίστηκαν 720.000 στρέμματα και η αποξηραμένη Κάρλα [photo]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: