Η Βιγιαρεάλ ζήτησε από τον Ραούλ να αναλάβει ως πρώτος προπονητής: Το συζητάει με τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είναι προπονητής στη Καστίγια

File Photo epa07738317 Former Spanish striker Raul Gonzalez during his debut as Real Madrid Castilla’s head coach EPA/PABLO MARTIN




Ο Ραούλ Γκονσάλες πληροφόρησε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δέχθηκε πρόταση από τη Βιγιαρέαλ-εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League-, αμέσως μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων (Ρεάλ Καστίγια) αναλύουν την κατάσταση.

Επίσης η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Εσπανιόλ και η Λιντς ήταν οι ομάδες που τον πλησίασαν τους τελευταίους μήνες όπως είχε κάνει πριν και η Σάλκε, αλλά τότε ο Ραούλ απέκλεισε την επιλογή να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη, φαίνεται να μένει…πίσω η επιλογή του Χουλέν Λοπετέγκι για τη Βιγιαρεάλ. Η αναζήτηση για τους προπονητές στην ισπανική ομάδα συνεχίζεται για να βρεθεί ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα. Τα ονόματα των Πατσέτα και Κίκε Σάντσες Φλόρες εξακολουθούν να βρίσκοναι στη λίστα των υποψηφίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Οι 30 υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα»: Φαβορί οι Μέσι και Χάαλαντ, εκτός λίστας ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: