Η Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής πήγε στα γραφεία της Ν.Δ. και μετέφερε βοήθεια: Μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό έστειλε Η Αννίτα Δημητρίου

Η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Φωτογραφία Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, έστειλε η Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, υπό το “καπέλο” της προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, η οποία βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα για ενίσχυση της εκστρατείας βοήθειας προς τους πληγέντες από τη θεομηνία.

“Είμαστε εδώ και ως Δημοκρατικός Συναγερμός και ως Κύπρος», ήταν το μήνυμα, το οποίο έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, προς την Ελλάδα και τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Η κ. Δημητρίου μετέβη στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση της εκστρατείας συμπαράστασης στους πληγέντες από τη θεομηνία, η κ. Δημητρίου υπέδειξε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κυπριακός ελληνισμός.

“Έτσι αντιμετωπίζουμε τέτοιες μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις με αλληλεγγύη και συλλογικότητα. Ως ένα αρραγές μέτωπο, σαν μια γροθιά», πρόσθεσε.

Παράλληλα η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν και ευχήθηκε δύναμη στον ελληνικό λαό και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη στις τραγικές και δύσκολες αυτές στιγμές.

ΚΥΠΕ – Λευκωσία, Κύπρος

Από την Αθήνα, όπου βρέθηκε ξαφνικά, η Αννίτα Δημητρίου απέρριψε την πρόταση του Προέδρου Χριστοδουλίδη για συνεργασία: “Τρέμει” και επιλέγει την αντιπολίτευση!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: