Γκλέιζερ… πούλα: Kαταποντίστηκε η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (-18%) όταν έγινε γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες δεν αποχωρούν

Fans of Manchester United hold banners on the stands prior to the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea FC, in Manchester, Britain, 25 May 2023. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Κατακόρυφη πτώση παρουσίασε η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη, όταν δημοσιοποιήθηκε από την “Daily Mail” η απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ να αποσύρει το πωλητήριο, απ’ την στιγμή που δεν βρέθηκε αγοραστής για να αποκτήσει την αγγλική ομάδα στην τιμή των 8 δις λιρών.

Η μετοχή της Γιουνάιτεντ “έπεσε” αρχικά έως και 21% κι εντέλει σταθεροποιήθηκε στο -18%, με το μεγάλο αγγλικό κλαμπ να “χάνει” συνολιά 644 εκατ. ευρώ (550 εκατ. λίρες) απ’ τη συνολική χρηματιστηριακή αξία της μέσα σε λίγες ώρες.

Η συγκεκριμένη πτώση είναι η μεγαλύτερη που καταγράφηκε στη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2012 όταν και εισήχθη το κλαμπ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Mε πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Eμπλεξε η Μπαρτσελόνα: Η Ρεάλ και κάθε άλλη ομάδα της La Liga έχουν έννομο συμφέρον να την «κυνηγήσουν» για το διαιτητικό σκάνδαλο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: