Φρίκη στον Βόλο: Κρατούσε τη γυναίκα του και το κοριτσάκι τους για 2 χρόνια κλεισμένες στο σπίτι – Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

FILE PHOTO; Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης προχωρούν σε συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση. Photo screenshot via ert tv




Απίστευτη κακομεταχείριση και βία ασκούσε ένας 28χρονος Αλβανός προς την 22χρονη σύζυγό του και το μωράκι τους, μέχρι που επενέβησαν γείτονες και ενημερώθηκε η Αστυνομία για το τι συνέβαινε σε ένα μικρό σπίτι σε περιφερειακή συνοικία του Βόλου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, το πρωτοφανές περιστατικό για τη γυναίκα και το 2,5 ετών κοριτσάκι της ξεκίνησε όταν ο 28χρονος τους έφερε από την Αλβανία πριν από δύο χρόνια και δεν τους επέτρεπε να βγούν από το σπίτι, ενώ καθημερινά κτύπαγε τη σύζυγό του, η οποία ζούσε εφιαλτικές στιγμές κλεισμένη μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Το δράμα για τη μητέρα και το παιδί τελείωσε χθες τα ξημερώματα όταν από τις φωνές της γυναίκας εξαιτίας των κτυπημάτων που δεχόταν από τον 28χρονο σύζυγό της , γείτονες παρενέβησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα, να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη και παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών, σε έναν γάμο και κανονισμένο από την οικογένειά της και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί.

Πριν δύο χρόνια, το 2021, ο 28χρονος μετοίκησε με την νεαρή και το μωρό στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργάζεται ως οικοδόμος.

Εκεί, σύμφωνα με το thenewspaper.gr,  ξεκίνησε μια ακραία ιστορία εγκλεισμού και κακοποίησης, η οποία κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια. Ο άνδρας κρατούσε την 22χρονη και το παιδί κλειδωμένους και πλήρως απομονωμένους στο σπίτι, με το παιδάκι να μην έχει καν επισκεφθεί ποτέ γιατρό.

Η κοπέλα, η οποία δεν είχε στην πόλη κανέναν δικό της ή γνωστό άνθρωπο, έμεινε εντελώς αποκομμένη. Δεν έμαθε ποτέ ελληνικά, αφού ο 28χρονος δεν την άφηνε να έρθει σε επαφή με κανέναν.

Στα δύο χρόνια του εγκλεισμού της, τους πέντε τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε το φως του ήλιου, καθώς της απαγόρευε να βγαίνει ακόμη και στην αυλή του σπιτιού.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr ο 28χρονος απειλούσε την κοπέλα πως θα πάει ο ίδιος στην Αλβανία να σκοτώσει τους γονείς της, αν εκείνη τους αποκάλυπτε όσα περνούσε ή επιχειρούσε να φύγει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, thenewspaper.gr

Νέο έκτακτο δελτίο για επιδείνωση του καιρού, συναγερμός για τη Θεσσαλία: Καλοκαιρία σήμερα, βροχές και καταιγίδες από τη Δευτέρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: