Φωτογραφίες της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη: Λίγα λεπτά μετά την άφιξη – Λίγο πριν την τραγωδία

Mία από τις φωτογραφίες από την άφιξη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα “LibyaUpdate”.




Φωτογραφίες που δείχνουν τα 19 μέλη της ελληνικής αποστολής λίγα μόλις λεπτά μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης και πριν γίνει το τραγικό δυστύχημα, που οδήγησε στον θάνατο 5 μέλη της αποστολής  και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη 13, δημοσίευσε η ιστοσελίδα “The Libya Update”.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, τα μέλη της ελληνικής αποστολής, 16 εκ των οποίων ήταν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημερώνονται στην πίστα του αεροδρομίου λίγο πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο λεωφορείο για να ξεκινήσουν την αποστολή έρευνας και διάσωσης στη πλημμυρισμένη Λιβύη.

 

 

«Μονάδες του ελληνικού στρατού φτάνουν στη Λιβύη για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που σάρωσαν περιοχές της ανατολικής περιοχής της χώρας» έγραφε σε άρθρο του ο ιστότοπος “The Libya Update” ενώ λίγη ώρα μετά αναρτούσε το συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να καίγεται το όχημά μεταφοράς τους μετά τη σύγκρουση με φορτηγό.

Οι δέκα από τους 13 συνολικά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

Η ελληνική τραγωδία στη Λιβύη: Αποκλείεται η τρομοκρατική ενέργεια με βάση τα στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί η έκρηξη [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: