Βασίλης Καρράς: Μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Ιστοσελίδα που τον εμφανίζει να προωθεί προϊόν αδυνατίσματος [photos]

FILE PHOTO: Ο Βασίλης Καρράς σε συναυλία στο Θέατρο Πέτρας. Screenshot via YouTube@https://www.youtube.com/watch?v=8iXNOnzJaW4




Μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατέθεσε ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς καταγγέλλοντας ότι εμφανίζεται ψευδώς σε ιστοσελίδα του Facebook να χρησιμοποιεί σκεύασμα αδυνατίσματος.

Στη σελίδα εμφανίζονταν φωτογραφίες του τραγουδιστή ο οποίος έχει χάσει πολλά κιλά, να κρατάει αδυνατιστικό προϊόν, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αποτέλεσμα photoshop.

“Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!” δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr, καθώς η εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο αδυνατιστικό σκεύος που προωθεί.

“Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό”, σημειώνει ο δικηγόρος του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/Thesstoday.gr

Δεκάδες «Μπάρμπι» και «Κεν» βγαίνουν από τα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης: Φρενίτιδα στην πόλη με το ξανθό της Μάργκοτ Ρόμπι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: