Το ΔΗΚΟ ικανοποιημένο από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κύπρο: Χαιρετίζουμε τον πλήρη συντονισμό Αθηνών – Λευκωσία

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει τον πλήρη συντονισμό των Αθηνών και της Λευκωσίας, σημειώνει το ΔΗΚΟ αναφερόμενο στη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Τονίζει και τα εξής:

“Οι κοινές δηλώσεις Χριστοδουλίδη – Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο, ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας και θωρακίζουν την περαιτέρω ενίσχυση της ήδη αγαστής συνεργασίας των δύο χωρών, που είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινών εθνικών και περιφερειακών προκλήσεων.

Το ΔΗΚΟ εκφράζει την ικανοποίηση του τόσο για το περιεχόμενο των δηλώσεων που έγιναν σε σχέση με το Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις, την ενέργεια και το μεταναστευτικό όσο και για τις αποφάσεις που έχουν ανακοινωθεί, όπως η πραγματοποίηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Προς την ορθή κατεύθυνση είναι και η απόφαση για την ανάληψη του κόστους αναδάσωσης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της Ρόδου. Αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης της ΚΔ προς την Ελλάδα”.

Φληναφήματα από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στα Κατεχόμενα: Θέλουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά η Κύπρος εθνικό μας θέμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: