Τι κι αν έφυγε ο Χάρι Κέιν: Η Τότεναμ έχει πλέον Ποστέκογλου – Καθαρή νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [videos]

epa10807706 Manchester United manager Erik ten Hag (R) and Tottenham manager Ange Postecoglou watch from the touchline during the English Premier League soccer matchh between Tottenham Hotspur and Manchester United, in London, Britain, 19 August 2023. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY.




Μετά από 5 ματς χωρίς νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ, κατάφερε απόψε να «σπάσει» αυτή τη μίνι κακή παράδοση και να νικήσει στο Λονδίνο με 2-0 τους «κόκκινους διαβόλους».

Η ομάδα του Ανχελ Ποστέκογλου πανηγύρισε το πρώτο εφετινό της «τρίποντο», μετά το εκτός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με την Μπρέντφορντ, χάρις στην εξαιρετική της εμφάνιση στο δεύτερο μέρος όταν σκόραρε και τα δύο τέρματα της επιτυχίας της, το πρώτο με τον Σαρ στο 48΄ και το δεύτερο με τον Ντέιβις λίγο πριν την εκπνοή.

Η πρώτη ήττα για την Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα της Premier League ήρθε αρκετά νωρίς και ήρθε να «προσγειώσει» το συγκρότημα του Τεν Χαγκ μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν 2023/2024 επί της Γουλβς (1-0).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Με ήττα έκλεισε την προετοιμασία της η εθνική μπάσκετ πριν το παγκόσμιο: Έχασε με 84-71 από τη Γερμανία [hihglights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: