Θρασύς και κωμικός ο Ερτουγρούλογλου βαφτίζει «ανθρωπιστικό» έργο την παραβίαση της νεκρής ζώνης και αγνοεί προκλητικά τα ΗΕ

Ο λεγόμενος ψευτο-“υπουργός εξωτερικών” του κατοχικού καθεστώτος, ο απαράδεκτος εθνικιστής, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου. Φωτογραφία από το Omega TV




«Ανθρωπιστικό έργο» βαφτίζει θρασύτατα τον δρόμο που παραβιάζει τη νεκρή ζώνη εκ μέρους του ψευδοκράτους ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, κατηγορώντας μάλιστα τα ΗΕ ότι «παίζουν με το χρόνο» και επιμένοντας προκλητικά ότι το «οδικό έργο θα γίνει».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο αυτοαποκαλούμενος «υπεξ» προέβη σε δηλώσεις σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» για την απρόκλητη επίθεση των κατοχικών δυνάμεων στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας.

Και είπε τα εξής γελοία όσο και προκλητικά: «Η βελτίωση του δρόμου Άρσους – Πύλας, υποστήριξε, θα διευκολύνει τη ζωή των Τ/κ κατοίκων της περιοχής, που «αφέθηκαν στο έλεος των Ε/κ, των ΗΕ και των Βάσεων». Δεν προσπαθούν «να κλέψουν έδαφος», κάνουν ένα έργο ανθρωπιστικό, ισχυρίστηκε.

«Έχουμε ετοιμάσει ένα οδικό έργο για να διευκολύνουμε την είσοδο και έξοδο του τουρκικού λαού της Πύλας προς την -δήθεν- τδβκ, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται με φυσιολογικό τρόπο στις ανάγκες τους. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπούμε στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, ετοιμάσαμε έναν δρόμο στα εδάφη που θεωρούμε ότι είναι δικά μας και τα ΗΕ θεωρούν ότι είναι νεκρή ζώνη. Συνοψίζοντας, θα γίνει ασφαλτόστρωση ενός παλιού, υφιστάμενου δρόμου», ανέφερε.

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερος

Επιχείρηση των δυνάμεων του Αττίλα για κατάληψη μέρους της νεκρής ζώνης, στην Κύπρο: Φοβερή διεθνής συμπαράσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία, κατά του Αττίλα (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: