Στην Εντατική η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου: Επεσε από τις σκάλες, νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

FILE PHOTO; Η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου σε συνέντευξή της στο Star στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Photo screenshot via youtube




Στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η Λιζέτα Νικολάου διεκομίσθη στο θεραπευτήριο με ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση που είχε από σκάλες. Η τραγουδίστρια επιχειρούσε να επισκεφθεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, όταν έχασε την ισορροπία της και γλίστρησε στις σκάλες με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso για τη Λιζέτα Νικολάου.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αναφέρεται ότι η κατάσταση της τραγουδίστριας θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, με τα οικεία της πρόσωπα να βρίσκονται στο πλευρό της και να ελπίζουν σε κάποια καλή εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Espresso»-, θεωρείται πολύ κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς.

Πηγή: Espresso

«Le Tour de… Marbles» από το Βρετανικό Μουσείο στο Μουσείο της Ακρόπολης: Ποδηλατική διαδρομή 3.500 χιλιομέτρων για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: