Συνέλαβαν ύποπτο Κροάτη χούλιγκαν σε πούλμαν με οπαδούς του «Παναθηναϊκού» στα Γιάννενα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται, με οχήματα της αστυνομίας, οι συλληφθέντες χούλιγκαν από τα επεισόδια με το θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, Αθήνα, Τετάρτη 09 Αυγούστου 2023. Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα περίπου 100 από τους συλληφθέντες μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, η πλειοψηφία των οποίων είναι από την Κροατία. Ακόμα πέντε Κροάτες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην ομάδα η οποία προκάλεσε τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα, ενώ ηταν έτοιμοι να ταξιδέψουν με πλοίο προς την Ιταλία, και από εκεί οδικώς για την πατρίδα τους, ενώ υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Στην Αθήνα μεταφέρεται νεαρός Κροάτης που βρέθηκε μέσα σε λεωφορείο στα Γιάννενα, με οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά από εντολή εισαγγελέα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

  • Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Κροάτης φέρεται ότι ήταν μέλος της ομάδας που προκάλεσε τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τα Γιάννενα για την Αθήνα, προκειμένου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Μαρσέϊγ, αλλά έξω από την πόλη έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Αστυνομίας, κατά τον οποίο, μεταξύ των Ελλήνων φιλάθλων, βρέθηκε και ο Κροάτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Βαρύτατες κατηγορίες στους Κροάτες χούλιγκαν: Δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα σε 104 συλληφθέντες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: