Σε εξέλιξη η αντικατοχική εκδήλωση του δήμου Αμμοχώστου: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, κύριος ομιλητής ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης

FILE PHOTO: Greek Cypriots protest against a visit of Turkish President Erdogan to Northern Cyprus, outside the divided town of Deryneia, Cyprus, 19 July 2021. Famagusta Municipality organized a demonstration against Erdogan’s visit, a day before the 47th anniversary of the Turkish invasion of the island. EPA, KATIA CHRISTODOULOU




Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και στον απόηχο των αντιδράσεων για την πρόσκληση του λεγόμενου δημάρχου Αμμοχώστου Σουλεϊμάν Ολουτσάι, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου στο Πολιτιστικο Κέντρο της Δερύνειας, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Το παρόν τους στην εκδήλωση δίνουν εκατοντάδες Αμμοχωστιανοί.

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ δίνει το παρόν της με πανό που αναγράφει “Να ξέρεις θα γυρίσουμε πιστοί στην άνοιξή σου”.

Προηγήθηκε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο για τους πεσόντες και τα θύματα της τουρκικής εισβολής του 1974 στο μνημείο τεθνεώτων Αμμοχωστιανών μπροστά από το Πολιτιστικό Κεντρο.

Η φετινή εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Καβάφη Νόμος» και σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αντικατοχική εκδήλωση θα αρχίσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Μαρία Θεοδώρου και τη χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.

Θα ακολουθήσει σύντομο καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Δερύνειας, Άντρο Γ. Καραγιάννη και η ομιλία του Δημάρχου Αμμοχώστου Σίμου Ιωάννου.

Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης ανάγνωση ψηφίσματος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Αμμοχώστου, Νίκο Κάρουλλα.

Η αντικατοχική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Μαρία Θεοδώρου και τη χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου, Νίκου Βήχα.

ΠΗΓΗ: philenews.com

Για κάποιους το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είναι ενοχλητικό, για εμάς είναι σημαία: Γροθιά στο στομάχι οι δηλώσεις εκπροσώπου της «Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού»

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: