Πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ “κλείνει το στόμα” στον Σοφοκλέους: «Κρυπτοκομμουνιστές δεν θέλουμε, θέλατε να κυβερνήσει το ΑΚΕΛ με πλάτες του ΔΗΣΥ»

Το ανώτερο στέλεχος του ΔΗΣΥ, και αποτυχόν υποψήφιος αναπληρωτής πρόεδρος, Μιχάλης Σοφοκλέους. Φωτογραφία via Facebook, @Michalis Sophocleous




Σκληρή απάντηση στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης, Μιχάλη Σοφοκλέους, έδωσε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Στην επίθεση του Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, διότι η πρόεδρος Αννίτα Δημητρίου προτίμησε τον κ. Δίπλαρο, απάντησε με σφοδρά πυρά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος έγραψε:

«Κάμε ησυχία Μιχάλη. Αντραπείτε λλίον! Εσύ και η παρέα σου θέλατε να κυβερνήσει το ΑΚΕΛ με πλάτες του Συναγερμού. Κάτσετε τη μάππα χαμέ να δούμε τι κάνουμε για τον τόπο και αφήστε τα κόλπα! Τζιαι αν δεν με ακούν στην Αρκάκα πέψε τους μήνυμα! Κρυπτοκομμουνιστές δεν χρειάζεται η Κύπρος»!

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Μιχάλης Σοφοκλέους με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε δριμεία, αλλά εντελώς άδικη, επίθεση κατά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, τον οποίο μάλιστα καλεί «να κάτσει επιτέλους να δουλέψει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα δεν δίστασε να αφήσει αιχμές και κατά της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, καθώς δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα για την κυπριακή Οικονομία.

Ο κ. Σοφοκλέους ακολούθησε τα αχνάρια του πρώην προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου (ΕΔΩ), ο οποίος την ώρα που η Κυπριακή Δημοκρατία δέχεται επίθεση από τον τουρκικό Αττίλα, ο ηττημένος στις προεδρικές εκλογές Αβέρωφ κινδυνολογεί και επιτίθεται στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη…

Την ώρα που η Κυπριακή Δημοκρατία δέχεται επίθεση από τον τουρκικό Αττίλα, ο ηττημένος Αβέρωφ Νεοφύτου κινδυνολογεί και επιτίθεται στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: