Παρακολουθήστε Live: Δηλώσεις Μητσοτάκη και προέδρου UEFA Τζέφεριν για την οπαδική βία

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης (A), υποδέχεται τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν (Aleksander Ceferin) (Δ) κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ/ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμουο πρωθυπουργός με τη συμμετοχή του προέδρου της UEFA καθώς και των προέδρων της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη,  του Ολυμπιακού, Bαγγέλη Μαρινάκη, του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και του Αρτούρ Νταβιντιάν, εκπροσώπου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλεξάντερ Τζέφεριν προβαίνουν σε δηλώσεις για την οπαδική βία.

Η σύσκεψη έγινε υπό το βάρος των φονικών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια την Δευτέρα, 7 Αυγούστου, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ο πρωθυπουργός είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA και στη συνέχεια στις 11:00 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας.

Δείτε τις δηλώσεις:

 

 

ΑΕΚ – Ντιναμό: Η ανατριχιαστική στιγμή που ο Κώστας Γαλανόπουλος υψώνει το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά στους Bad Blue Boys

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: