Ο Πρόεδρος Μπάιντεν …δείχνει τον “Βλαδίμηρο”: Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα, που συμβαίνουν στη Ρωσία, από τα οποία δεν βρίσκεται από πίσω ο Πούτιν, δήλωσε…

epa10806363 US President Joe Biden boards Marine One after the Trilateral Summit held at Camp David in Frederick County, Maryland, USA, 18 August 2023. EPA, NATHAN HOWARD, POOL




Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ενημερώθηκε απο τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, για την πληροφορία ότι ο επικεφαλής της εταιρίας μισθοφόρων Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν, βρισκόταν σε κατάλογο επιβατών, που επέβαιναν σε ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο κατέπεσε και συνετρίβη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αερομεταφορών της Ρωσίας (Rossaviatsia)οι επιβάτες είναι νεκροί.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του Reuters, Steve Holland σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία, ο κ. Μπάιντεν είπε:

«Μπορεί να θυμάστε, όταν με ρώτησαν για αυτό, είπα ότι θα πρόσεχα που θα μπω. Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά εγώ δεν εκπλήσσομαι.”

Ερωτηθείς εάν ο Πούτιν ήταν πίσω από αυτό το δυστύχημα, ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε:

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη Ρωσία από τα οποία δεν είναι πίσω ο Πούτιν. Αλλά δεν ξέρω αρκετά για να μάθω την απάντηση. Γυμνάζομαι την τελευταία μιάμιση ώρα».

  • Λευκός Οίκος: Ο θάνατος του Πριγκόζιν «δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν»

Ο θάνατος του επικεφαλής της εταιρίας μισθοφόρων Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στη Ρωσία «δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν» εάν επιβεβαιωθεί, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Έχουμε δει τις σχετικές αναφορές. Εάν επιβεβαιωθεί (ο θάνατος του Πριγκόζιν), δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν», δήλωσε η Έντριεν Γουάτσον, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, επισημαίνοντας πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί.

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια ο “Βλαδίμηρος” Πούτιν; O Γεβγκένι Πριγκόζιν και ο “υπαρχηγός” της Βάγκνερ, στον κατάλογο των επιβατών στο ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: