Ο παράνομος “πρέσβης” του κατοχικού καθεστώτος στην Άγκυρα, κομπάζει: Δεν είναι πολύ μακριά ο χρόνος που θ’ αρχίσουν οι “απευθείας πτήσεις” με το ψευδοκράτος, ισχυρίζεται…

Islamist President Recep Tayyip Erdoğan received illegal “Ambassador” of the illegal “trnc” İsmet Korukoğlu at the Presidential Complex. Photo via Turkish Presidency




Δεν είναι πολύ μακριά ο χρόνος που θ’ αρχίσουν οι απευθείας πτήσεις στο παράνομο “αεροδρόμιο” της κατεχόμενης Τύμπου, υποστήριξε ο παράνομος «πρέσβης» του ψευδοκράτους στην Άγκυρα, Ισμέτ Κορούκογλου.

Υπενθύμισε δε την έκκληση του Βρετανού Βουλευτή, Ντάνκαν Σμιθ για «άρση του (δήθεν) εμπάργκο» εναντίον του κατοχικού καθεστώτος.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Κουρούκογλου μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TGRT είπε ότι η έκκληση του κ. Σμιθ ήταν πολύ σημαντική. Μπορείτε να μαντέψετε ότι υπάρχει λόγος για όλη αυτή την επένδυση, ανέφερε εννοώντας το νέο παράνομο “αεροδρόμιο” στην κατεχόμενη Κύπρο.

«Όπως είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναμένουμε να πραγματοποιηθούν απευθείας πτήσεις από το “αεροδρόμιο Ερτζάν” στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον», δήλωσε.

Μιλώντας για την απόφαση της Ρωσίας να ανοίξει προξενικό γραφείο στα κατεχόμενα, οΚορούκογλου είπε ότι αυτό δεν σημαίνει αναγνώριση (του ψευδοκράτους), αλλά είναι μια σημαντική απόφαση.

«Δεν χρειάζεται να βγάλουμε πολιτικό συμπέρασμα από αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το νόημα αυτής της κίνησης είναι η αναγνώριση. Μπορούμε να δούμε από τις δηλώσεις των Ρώσων πολιτών ότι είναι ευχαριστημένοι από αυτή την κίνηση”. Υπολογίζεται ότι στα κατεχόμενα μένουν λίγο περισσότεροι από 10.000 Ρώσοι πολίτες, πρόσθεσε ο κ. Κορούκογλου.

Ο πληθυσμός στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές αυξήθηκε κατά 9,9% σε 10 χρόνια: Η αύξηση στα κατεχόμενα ήταν πολύ μεγαλύτερη (33,70%)!!!…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: