Ο Κασσελάκης απαντά με δύο βίντεο σε «ό,τι χειρότερο έχει γραφτεί για μένα»: Βλέπε αν κάνει για αρχηγός της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ

Στιγμιότυπο από βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο facebook




Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης «απαντά», όπως αναφέρει, «σε ό,τι χειρότερο» έχει γραφτεί για εκείνον και, εν προκειμένω, ότι «κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ».

Τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η «σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ» και πως γι’ αυτό μπαίνει μπροστά «τη στιγμή της πτώσης του». «Όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι», σημειώνει.

Ειδικότερα, αναφέρει στο βίντεο:

«Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: ”Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”. Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα… Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι».

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: