Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ έφερε και την καρατόμηση του προπονητή Ιγκόρ Μπίστσαν

Dinamo Zagreb’s coach Igor Biscan before the UEFA Champions League third qualifying round 2st leg soccer match between AEK Athens and Dinamo Zagreb, held at OPAP Arena in Athens, Greece, 19 August 2023. EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU




Ο αποκλεισμός της από την ΑΕΚ, σε διπλά παιχνίδια στον Γ΄ προκριματικό όμιλοτου Champions League, επέφερε εξελίξεις στις τάξεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η διοίκηση της κροατικής ομάδας δεν θα συνεχίσει με τον Ιγκόρ Μπίστσαν στην τεχνική ηγεσία, καθώς σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, ενημέρωσε τον 45χρονο τεχνικό πως δεν επιθυμεί την παραμονή του.

Ο Μπίστσαν παρέμεινε μόλις τέσσερις μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ζάγκρεμπ, μετρώντας εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τα play offs του Champions League θα έχει ως αποτέλεσμα επιπρόσθετα την πώληση του Λιβάκοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, και του Ιβάνουσεκ στη Φέγενορντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ζάγκρεμπ, Croatia

Με επική ανατροπή ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το Cincinnati Masters: Νίκησε με 2-1 τον Κάρλος Άλκαραθ και έσκισε την… μπλούζα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: