Nέες πυρετώδεις φήμες για Ρεάλ και Μπαπέ: Ίσως και σήμερα κλείνει η μεταγραφή – βόμβα

FILE PHOTO: Paris Saint-Germain’s Kylian Mbappe celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Champions League round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain (PSG) in Madrid, Spain, 09 March 2022. EPA, Juanjo Martin




Ισως έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες: Το ισπανικό έντυπο vozpopuli

αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ίσως πλησιάζει στην μεταγραφή του μεγάλου της στόχου του Κιλιάν Μπαπέ (Kylian Mbappe), παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από άλλα μέσα ενημέρωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί σιωπηλά όλον αυτόν τον καιρό την κόντρα της Παρί με τον Μπαπέ που οδήγησε τον επιθετικό να εγκαταλείψει προς στιγμήν την ομάδα.

Στη Ισπανία ακουγόταν έντονα ότι οι Los Blancos δεν σχεδιάζουν να κάνουν άλλες μεταγραφές υπογραφές παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του Βινίσιους.

Όμως, από το πουθενά, το Voz Populi αναφέρει τώρα ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να υποβάλει μια νέα προσφορά για τον Μπαπέ και ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι ιδιοκτήτες της PSG (στο Κατάρ) αποφάσισαν να μειώσουν την τιμή που ζητούσαν για τον Μπαπέ κατά 50 εκατομμύρια ευρώ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Παρί βιάζεται να αποκτήσει Ράνταλ Κόλο Μουανί (Randal Kolo Muani) και πρέπει εάν θέλουν να προχωρήσει αυτό να απαλλαγούν άμεσα από τον Μπαπέ για να αποφύγουν την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play της UEFA σύμφωνα με τo ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου

Ως εκ τούτου, αναφέρει, στον Μπαπέ μπορεί σύντομα να επιτραπεί να αποχωρήσει καθώς ο Πέρεθ συμφωνεί να κάνει μια νέα προσφορά.

Το ρεπορτάζ επικαλείται πηγή προσκείμενη στον σύλλογο που ισχυρίζεται ότι η μεταγραφήυ του Μπαπέ στη Ρεάλ μπορεί να κλείσει τις επόμενες ώρες.

Υποστηρίζεται επίσης ότι ο Μπαπέ θα έχει συμβόλαιο αξίας περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (μεικτό) καθιστώντας τον τον υψηλότερα αμειβόμενο ποσοσφαιριστή στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και θα είναι χαμηλότερο από όσα κερδίζει στην PSG.

Ωστόσο άλλα, πιο αξιόπιστα ΜΜΕ, συνεχίζουν να επιμένουν ότι ο Γάλλος θα παραμείνει στο Παρίσι, με την προοπτική μιας πιθανής ελευθέρας μεταγραφής το 2024.

Με πληροφορίες από Μadrid Universal 

Xαρούμενη εκτός κορτ η Μαρία Σαράποβα: Δηλώνει ικανοποιημένη ως θεατής αγώνων τένις [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: