Μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση από τον δήμο Αμμοχώστου με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη

FILE PHOTO: Greek Cypriots protest against a visit of Turkish President Erdogan to Northern Cyprus, outside the divided town of Deryneia, Cyprus, 19 July 2021. Famagusta Municipality organized a demonstration against Erdogan’s visit, a day before the 47th anniversary of the Turkish invasion of the island. EPA, KATIA CHRISTODOULOU




Αντικατοχική εκδήλωση πραγματοποιεί στις 7 και 30 το βράδυ ο Δήμος Αμμοχώστου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, στη Δερύνεια. Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε ανακοίνωση, η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καλεί τους απανταχού Αμμοχωστιανούς και όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν μαζικά στην αντικατοχική εκδήλωση.

Σημειώνει ότι η μαζική παρουσία όλων επιβάλλεται, με στόχο την συνεχή υποστήριξη και ενδυνάμωση των προσπαθειών για επανέναρξη των συνομιλιών και επίτευξης λύσης στο Κυπριακό.

Στην ανακοίνωση, η Ένωση Προσφύγων εκφράζει τη στήριξή της προς τις προσπάθειες του Δήμου και τονίζει ότι ενώνει τη φωνή της με όλους όσους απαιτούν την άμεση ανάκληση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας και την πλήρη συμμόρφωσή της με τα σχετικά ψηφίσματα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.

Με πληροφορίες από Ραδιόφωνο ΡΙΚ μέσω riknews / ΓΑ/ΜΒ

Ο Δήμος Αμμοχώστου ρίχνει την μπάλα στην …κερκίδα: Προφανώς δεν κατάλαβε ακόμα το ατόπημα της πρόσκλησης του παράνομου ψευτο-“δημάρχου” σε αντικατοχική εκδήλωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: