Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Ρουμάνα τενίστρια, Σοράνα Κιρστέα, η οποία τη δυσκόλεψε: Με ανατροπή στις «16» του Σινσινάτι

FILE PHOTO: epa10788301 Maria Sakkari of Greece hits against Coco Gauff of the USA in the women’s final of the Mubadala Citi DC Open, in Washington, DC, USA, 06 August 2023. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε χθες το βράδυ (16/8) από τον 2ο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι, καθώς έχει bye στον 1ο γύρο, και κατάφερε, με ανατροπή, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σοράνα Κιρστέα και να προκριθεί στις «16».

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε στις νίκες, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Μόντρεαλ την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας με 2-6, 6-3, 7-5 μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στις ΗΠΑ θα είναι είτε η Πέτρα Μάρτιτς είτε η Καρολίνα Μούχοβα.

Η Ρουμάνα τενίστρια, Σοράνα Κιρστέα, ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ απέναντι στη Σάκκαρ, πήρε τα πρώτα 4 games, για να το κατακτήσει με 6-2. Στο 2ο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-0, αλλά η Κιρστέα μείωσε σε 4-3.

Με νέο break, όμως η Σάκκαρη έκανε το 5-3 και εν συνεχεία πήρε το σετ με 6-3 για το 1-1. Στο 3ο σετ, η Σάκκαρη έδωσε μάχη, αλλά στο 11ο game κατάφερε να βρει το break παίρνοντας προβάδισμα με 6-5, για να κλείσει το ματς λίγο αργότερα με 7-5.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σινσινάτι, United States

«Απόλυτα σύμφωνη» η ΑΕΚ με τα μέτρα κατά της βίας που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: