Η κ. Αννίτα Δημητρίου στον …φανταστικό της κόσμο: Προφανώς δεν κατάλαβε τι έγινε στην Πύλα με τη νέα εισβολή του Αττίλα… «Αυτό το μομέντουμ δεν πρέπει να χαθεί»!!!

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ και της κυπριακής Βουλής Αννίτα Δημητρίου σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς. Φωτογραφία Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Πομπώδη δήλωση εξέδωσε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, για τα επεισόδια στην Πύλα και τις επιθέσεις κατά της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.

Η κ. Δημητρίου προφανώς δεν κατάλαβε τι συνέβη στην Πύλα, με την εισβολή των δυνάμεων κατοχής στη νεκρή ζώνη. Νομίζει ότι οι στρατιώτες του Αττίλα πήγαν περίπατο… “Αυτό το μομέντουμ δεν πρέπει να χαθεί”, αναφέρει χωρίς να εξηγεί τι εννοεί. Προφανώς …μομέντουμ θεωρεί τις αισχρές πράξεις των κατακτητών στην περιοχή της Πύλας.

Ακολουθεί η δήλωση της:

“Παρακολουθούμε με μεγάλη ικανοποίηση σύσσωμη τη διεθνή κοινότητα να καταδικάζει τις έκνομες ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στη νεκρή ζώνη και τις εγκληματικές επιθέσεις σε βάρος των μελών της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.

Αυτό το μομέντουμ δεν πρέπει να χαθεί.

Συλλογικά στο εσωτερικό μέτωπο και σε κοινό βηματισμό Λευκωσία και Αθήνα πρέπει να δράσουμε άμεσα ενώνοντας δυνάμεις στο διπλωματικό πεδίο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στην Άγκυρα, από όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων, τόσο για αποτροπή νέων τετελεσμένων όσο και για επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου λύσης.

Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη για ενημέρωση, συντονισμό και καταμερισμό ενεργειών.”

Το Κυπριακό Πρακτορείο επιχειρεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση της Μοσχας: Ισχυρίζεται ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες ζήτησαν προθεσμία να διαβάσουν το κείμενο!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: