Η FIFA απέκλεισε από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα τον Ρουμπιάλες που ζητάει και τα ρέστα: Με σήκωσε στον αέρα πριν τη φιλήσω

To επίμαχιο στιγμιότυπο. Φωτογραφία από βίντεο μέσω twitter @Old Man Edwin




Tον αποκλεισμό του Λουίς Ρουμπιάλες από «όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο» κατ’ αρχάς για περίοδο 90 ημερών αποφάσισε πριν από λίγο η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Τελευταίο επιχείρημα του προέδρου της Ισπανικής Ομποσπονδίας ποδοσφαίρου ήταν ότι η Ισπανίδα αθλήτρια Τζένι Ερμόσο τον σήκωσε από το έδαφος κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου (η αγκαλιά τους φαίνεται παραπάνω).

«Η Τζένι ήταν αυτή που με σήκωσε», είπε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου χθες.

«Της είπα να ξεχάσει το πέναλτι (που έχασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου) και της είπα «να κάνουμε μυτούλες;» και είπε «Οκ»».

Στη συνέχεια, της έδωσε το φιλί στα χείλη.

Η Ερμόσο διέψευσε ολόκληρη τη συνομιλία σε δήλωσή της την Παρασκευή, λέγοντας ότι τα λόγια του Ρουμπιάλες ήταν «κατηγορηματικά ψευδή και μέρος της κουλτούρας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει».

Είπε ότι «σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξα να σηκώσω τον πρόεδρο».

Σήμερα το πρωί, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία χαρακτήρισε τη δήλωση της Ερμόσο ψευδή και είπε ότι θα κινθεί νομικά για τα σχόλιά της.

Επανέλαβε δε τον ισχυρισμό ότι άσκησε βία για να σηκώσει τα πόδια του Ρουμπιάλες από το έδαφος.

Με πληροφορίες από ΒBC

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: