Η… ηγεσία Μπέλιγχαμ έχει ξεκινήσει για τα καλά στη Ρεάλ: Ο μέσος των 100 εκατ. που σκοράρει σαν φορ – Χαλαρά 2 γκολ επί της Αλμερία και μια ασίστ [video]

epa10808135 Real Madrid’s Jude Bellingham celebrates after scoring during a Spanish LaLiga EA Sports soccer match between UD Almeria and Real Madrid at Power Horse Stadium in Almeria, southern Spain, 19 August 2023. EPA/Carlos Barba




Ο 20χρονος Τζουντ Μπέλινγχαμ όχι απλά έχει προσαρμοστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δείχνει ικανός… με το καλημέρα να εξελιχθεί στον απόλυτο ηγέτη των «μερένγκες».

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 2Χ2 της «βασίλισσας» στο ξεκίνημα της La Liga, αυτή την φορά σκοράροντας δύο φορές στο νικηφόρο 3-1 επί της Αλμερία, ενώ είχε και την ασίστ στον Βινίσιους στο 73΄.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά το 0-2 της πρεμιέρας επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό». Ο Μπέλινγχαμ «άνοιξε λογαριασμό» στο «Σαν Μαμές» κι απόψε συνέχισε με δύο γκολ, στο 19΄ και 60΄, μετατρέποντας το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων σε 1-2.

Η «σεμνή τελετή» στο «Μεντιτερανέος» τελείωσε στο 73΄ με το γκολ του Βινίσιους από την ασίστ του Μπέλινγχαμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Πρώτη νίκη για την Μπράγκα πριν τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό: Με 4-2 επί της Τσάβες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: