Δέσμευση Σλούκα στους πράσινους: «Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά… έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι»

FILE PHOTO: Ο παίκτης της Ελλάδας Κώστας Σλούκας (Α) και ο παίκτης της Τουρκίας Dogus Ozdemiroglu (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ελλάδα – Τουρκία, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, την οποία συνδυάζει με φωτογραφία που απαθανατίζεται να «δίνει τα χέρια» με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούλιο, ο Κώστας Σλούκας, δεσμεύτηκε απέναντι στους φιλάθλους των «πρασίνων» πως θ’ ανταποδώσει »την θερμή υποδοχή,την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό». Ο Σλούκας που είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι έγραψε επίσης: «Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά… έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε άποφαση και βήμα στη ζωή μου».

Αναλυτικά, στη σχετική ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:

«Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά. Έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε άποφαση και βήμα στη ζωή μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναικού για την θερμή υποδοχή,την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να ανταποδώσω».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: