Μπρους Σπρίνγκστιν: Το Boss «αρρώστησε» και αναβάλει τις συναυλίες του

FILE PHOTO: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στη διάρκεια της συναυλίας του στη Ζυρίχη, Ελβετία, στις 13 Ιουνίου 2023. EPA/ENNIO LEANZA




Ο Μπρους Σπρίνγκστιν  παίρνει το χρόνο του για να ξεκουραστεί και αναβάλλει δύο συναυλίες., μεταδίδει το CNN.

Μήνυμα που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μουσικού χθες,  αναφέρει ότι «αρρώστησε».

Το μήνυμα προσθέτει ότι οι συναυλίες του Boss μαζί με την “The E Street Band” στο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη και την Παρασκευή «αναβλήθηκαν» και ότι η ομάδα του «εργάζεται για τον επαναπρογραμματισμό των ημερομηνιών».

Τα εισιτήρια θα θεωρούνται έγκυρα για τις παραστάσεις που θα καθοριστούν, κατέληξε η ανάρτηση.

Τον περασμένο Μάιο ο τραγουδιστής του «Born in the USA» έπεσε στη σκηνή ενώ έπαιζε στο Άμστερνταμ καθώς σκόνταψε σε  μια σειρά από σκάλες, ενώ ερμήνευε το τραγούδι του “Ghosts”. Πάντως, συνήλθε γρήγορα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από εκείνη την ατυχία,  το κοινό χειροκρότησε καθώς ο 73χρονος Σπρίνγκστιν σηκώθηκε όρθιος και αστειευόταν: «Καληνύχτα σε όλους!»

Ο Σπρίνγκστιν και η E Street Band του ήταν σε περιοδεία φέτος, ξεκινώντας στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο. Στη συνέχεια ταξίδεψαν στην Ευρώπη, με στάσεις σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ζυρίχη, Μπέρμιγχαμ, Όσλο, Λονδίνο, Βιέννη, Μόναχο, Αγγλία .

Η περιοδεία επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτόν τον μήνα, όπου έπαιξαν τον Wrigley Field στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα πριν κάνουν αυτό το διάλειμμα. 

Στον προγραμματισμό αναφέρεται συναυλία στο Foxborough της Μασαχουσέτης στις 24 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από CNN

Ο Ρόμπερτ Άντονι Τζούνιορ (Ντε Νίρο) κλείνει τα 80: Το παιδί του δρόμου από τη Μικρή Ιταλία της Νέας Υόρκης που έγινε υπέρτατος σταρ καταλήγει πως ταλέντο θα πει επιλογές [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: