Ανδρουλάκης προς Μητσοτάκη για τις φωτιές: Επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλάει στην ολομέλεια της βουλής στη συζήτηση, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα, τα μέτρα στήριξης των πληγέντων και τις πρωτοβουλίες που δρομολογεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, Αθήνα, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




«Η πύρινη κόλαση στη Δαδιά χαρακτηρίζεται ως η καταστροφικότερη πυρκαγιά, από το 2001 που γίνεται η καταγραφή (…) Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακραία φαινόμενα» , επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της Βουλής, κατά την τοποθέτησή του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαχείριση των πύρινων μετώπων.

Πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα: «Δεν μπορεί να θεωρείται κανονικότητα η καταστροφή του φυσικού μας πλούτου (…) Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές.

(…) Επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας (…) Η παράταξή μας έχει μέτωπο απέναντι στη φαυλότητα και την προκατάληψη. Είναι ανεπίτρεπτο σε τόσο σοβαρά ζητήματα να μην στοχεύετε στον καθαρό και ειλικρινή διάλογο».

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Φάμελλος: Προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού η εξέλιξη των πυρκαγιών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: