Ανατροπή με Κιλιάν Μπαπέ: Επανήλθε από σήμερα στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

FILE PHOTO: Kylian Mbappe celebrates with his Top Scorer trophy after scoring his 201 goals with PSG during the French Ligue 1 soccer match between PSG and FC Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 04 March 2023. EPA, YOAN VALAT




Ο Κιλιάν Μπαπέ επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τον Λουίς Ενρίκε

Σημάδι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ότι οι συζητήσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Γάλλου διεθνή επιθετικού, προχωρούν.

  • Ο Μπαπέ είχε μείνει εκτός δράσης από τότε που αρνήθηκε να ενεργοποιήσει την οψιόν του για ένα επιπλέον έτος συμβολαίου.

Οι συζητήσεις που επαναλήφθηκαν μεταξύ του συλλόγου και των ανθρώπων του Μπαπέ κρίθηκαν θετικές και εποικοδομητικές.

Έτσι επιστρέφει στην ομάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι από τον Ισπανό προπονητή, κάτι που έως τώρα έγινε μόνο μία φορά, σε φιλικό αγώνα, κόντρα στη Χάβρη (2-0), εναντίον της οποίας είχε σκοράρει και αυτός.

  • Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νσέρ Αλ Κελαϊφί, θα μεταβεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο ου συλλόγου, όπου θα συναντήσει ξανά τον Μπαπέ και να συζητήσει μαζί του.

«Μετά από πολύ εποικοδομητικές και θετικές συζητήσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Μπαπέ πριν από τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν, ο παίκτης επανήλθε στην πρώτη προπονητική ομάδα σήμερα το πρωί», ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική ομάδα.

Ο Μπαπέ είχε αποκλειστεί από τη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, κόντρα στη Λοριάν (0-0).

Εμφανίστηκε όμως στις εξέδρες του «Parc des Princes», χαμογελαστός και χαλαρός, καθισμένος δίπλα στον Γάλλο διεθνή επιθετικό Ουσμάν Νεμπελέ-νέο μεταγραφικό απόκτημα των Παριζιάνων- με τον οποίο στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με τους «Μπλε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, France

 

Ο Αντώνης Αντωνιάδης έξω απ’ τα δόντια για τους χούλιγκαν: «Κοπρίτες της κοινωνίας! Κοπρόσκυλα! Ντροπιάζουν τον Παναθηναϊκό»

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: