21 συλλήψεις, πεδίο μάχης η Χλώρακα, ακόμα μία νύχτα κόλαση: Οδομαχίες, δακρυγόνα και ζημιές, απειλές από Σύρο ότι “θα φέρουν την Πάφο ανάποδα”

Εικόνες από το κανάλι Omega της Κύπρου με τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών και κατοίκων της Χλώρακας.




Δεύτερη νύχτα με τη Χλώρακα να θυμίζει πεδίο μάχης, καθώς άγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν για άλλη μία φορά, με αποτέλεσμα 21 συλλήψεις και ζημιές. Να σημειωθεί πως από τους 21 συλληφθέντες, οι οκτώ όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είναι Ελληνοκύπριοι και ο ένας Ελλαδίτης.

Η Αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει άμεσα για να επιβάλει την τάξη. Μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει και χρήση δακρυγόνων, καθώς η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Σύρων, καθώς και συγκρούσεις μεταξύ νεαρών κουκουλοφόρων με Αστυνομικούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Χλώρακας, για επίβλεψη της κατάστασης.

Έκαψαν το όχημα του Σύρου που απείλησε να «φέρει την Πάφο ανάποδα» – Φόρεσε χειροπέδες και ο ίδιος

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ανταποκρίτριας του OMEGA στην Πάφο, Μηλίτσας Πολεμίτου, το όχημα που τυλίχθηκε χθες βράδυ στις φλόγες, είναι ιδιοκτησίας του Σύρου πολίτη, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, απείλησε ότι θα «φέρουν την Πάφο ανάποδα και θα μπουν σε σπίτια Ελληνοκυπρίων».

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Σύρος πολίτης είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

  • Μάχες σώμα με σώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ εντός του συγκροτήματος σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη επιχείρησε με τη χρήση δακρυγόνων να επιβάλει την τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 Σύροι στην είσοδο του χωριού, μπροστά από την καφετέρια «Rose», της οποίας ιδιοκτήτας είναι Σύρος.

Η εν λόγω καφετέρια υπέστη χθες σοβαρές υλικές ζημιές από επίθεση που εξαπέλυσαν Εllhnok;yprioi.

  • Απείλησε ότι θα μπουν σε σπίτια… Θετικός σε νάρκοτεστ ο Σύρος που συνελήφθη

Θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ βγήκε ο Σύρος 47 ετών ο οποίος είναι ανάμεσα στους 21 συλληφθέντες για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Χλώρακα.

Ο εν λόγω, είχε προβεί σε δηλώσεις στα κανάλια το μεσημέρι της Δευτέρας και έλεγε ότι «Αν δεν κάνει κάτι η Κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα, θα φέρουμε την Πάφο ανάποδα, όπως μπήκαν σπίτι μας θα μπούμε σπίτι τους».

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος μαζί με άλλους Σύρους είχε συνάντηση χθες αργά το απόγευμα και με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της διεξαγωγής εκδήλωσης διαμαρτυρίας από περίπου 500 Σύρους.

Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο: Εκ νέου αρνητική η απάντηση του κατοχικού φερέφωνου για κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου και τον βοηθό Γ.Γ. του ΟΗΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: