Επώνυμη καταγγελία στον Αρειο Πάγο κατά πέντε προέδρων ΠΑΕ για στοιχηματισμό σε στημένα παιχνίδια: Τι αναφέρει δημοσίευμα

Soccer, Sport pixabay NoName_13




Για επώνυμη επιστολή ποδοσφαιρικού παράγοντα αποσταλείσα στον Άρειο Πάγο, δια της οποίας καταγγέλλεται ότι πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ στοιχημάτισαν πέρυσι σε στημένους αγώνες των ομάδων τους, κάνει λόγο δημοσίευμα του «dikisports»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην επιστολή αυτή αναφέρεται πως δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα περιοριζόμενοι στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τρίτος πρόεδρος, που είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πόνταρε δύο φορές με επιτυχία στην ήττα της ομάδας του.
Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η επιστολή εκτιμάται ότι θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας ενώ θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

Με πληροφορίες από gazzeta.gr

Ο Κέιν εμφανίζει τάσεις φυγής και ο Ποστέκογλου καλείται να τον πείσει να παραμείνει στην Τότεναμ: Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: