Ουρές από τις 5:30 τα ξημερώματα για μία ξαπλώστρα: Διακοπές – ταλαιπωρία για χιλιάδες τουρίστες στα Κανάρια Νησιά [βίντεο]

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com




H πισίνα του ξενοδοχείου ανοίγει στις 10 το πρωί όμως οι τουρίστες σχηματίζουν ουρές από τις 5:30 το πρωί  για να εξασφαλίσουν ξαπλώστρα.

Οι διακοπές σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, όπως τα Κανάρια Νησιά, αποδεικνύονται ταλαιπωρία για χιλιάδες επισκέπτες.

Πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν εκατοντάδες παραθεριστές να περιμένουν έξω από τον χώρο της πισίνας, για να αρχίσουν να τρέχουν προς τις ξαπλώστρες μόλις αυτές είναι διαθέσιμες.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε κάποιες παραλίες όπου ντόπιοι και τουρίστες βάζουν τις ομπρέλες τους πριν ακόμη ανατείλει ο ήλιος.

Ενοικοι των μεγάλων ξενοδοχείων στα θέρετρα Μπεναλμάντενα, Μπενιντόρμ και Τορεβιέχα. εξασφάλισαν ξεκαρδιστικά βίντεο από τις σκηνές αλλοφροσύνης που επικρατούν ως και 4 ώρες πριν να ανοίξουν οι πισίνες.

Οι ξαπλώστρες επαρκούν και δεν υπάρχουν διακεκριμένες θέσεις γύρω από την πισίνα, αναφέρουν από την πλευρά τους ξενοδόχοι στα Κανάρια Νησιά, ομολογώντας ότι ο πόλεμος της ξαπλώστρας έχει λάβει ενοχλητικές διαστάσεις.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Η Μεσόγειος μπορεί να φλέγεται αλλά δεν χάνει τη γοητεία της. Θέλει… πολλούς καύσωνες ακόμη για να πάψει να αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: