Ο Μητσοτάκης στο υπουργείο Εσωτερικών: Στο ακέραιο ισχύουν οι δεσμεύσεις για προσλήψεις * Αρχή με 10.000 στην Υγεία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) συναντάται με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως (Α), κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο υπουργείο Εσωτερικών, Αθήνα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Κεντρικός στόχος είναι  η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με όσο τον δυνατόν καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι γίνεται περισσότερο για επιβράβευση και δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα.

«Θα δουλέψουμε πολύ για το προσωπικό του Δημοσίου. Αξιολογούνται για κυρίως για να επιβραβευτούν» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για προσλήψεις ισχύουν στο ακέραιο με πρώτες τις 10 χιλιάδες στον χώρο της Υγείας.

Στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών είχε υποδεχθεί κατά την άφιξή του τον πρωθυπουργό η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Aύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το Σάββατο ο Νίκος Παππάς [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: