Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό: Ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ασφαλή μετακίνηση και φιλοξενία όλων των κατοίκων

FILE PHOTO: Ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Mε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επικοινώνησε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ενημερώθηκε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, σε σπίτια και επιχειρήσεις, δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για τους χιλιάδες κατοίκους, εργαζόμενους και τουρίστες του νησιού.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ληφθούν άμεσα μέτρα και να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όπως επίσης και για την ασφαλή μετακίνηση και φιλοξενία τόσο των κατοίκων και των εργαζομένων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.

Άρον-άρον εντολή για εκκένωση της Λίνδου, της Καλάθου και των Πεύκων στη Ρόδο: Έχουν απεγκλωβιστεί αλλά 2.500 άτομα, στα «ύψη» θα είναι και σήμερα ο υδράργυρος (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: