Με σούπερ γκολ από Μπέλινγκχαμ και Χοσέλου η νίκη της Ρεάλ επί της Μάντσεστερ Γ.: Νίκη της Άρσεναλ με 5-3 επί της Μπαρτσελόνα [videos]

FILE PHOTO: Real Madrid midfielder Jude Bellingham celebrates after scoring a goal during the first half of friendly soccer match between Real Madrid and Manchester United, in Houston, Texas, USA, 26 July 2 EPA/ADAM DAVIS




«Νησί» εναντίον Ιβηρικής σε φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αναμετρήθηκαν σε φιλικά προετοιμασίας. Η Ρεάλ νίκησε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ με 5-3 την Μπαρτσελόνα.

Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Χοσέλου πέτυχαν τα πρώτα -ανεπίσημα- γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και ήταν εξαιρετικό δείγμα γραφής.

Ο Άγγλος φρόντισε με το… καλημέρα να αποδείξει ότι έχει πάει στη Μαδρίτη για μεγάλα πράγματα και μόλις στο 6′ με ένα πανέμορφο σκαφτό άνοιξε το σκορ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από την άλλη μεταγραφή της «βασίλισας», ο Χοσέλου στο 89′.

Η νίκη της Άρσεναλ

Η Άρσεναλ μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην Μπαρτσελόνα (5-3) στο τρίτο κατά σειρά φιλικό της επί αμερικανικού εδάφους και πρώτο των Μπλαουγκράνα.

Αμφότερες με δύο νεοαποκτηθέντες βασικούς (Τίμπερ, Χάβερτς από τη μία, Οριόλ Ρομέου και Γκουντογκάν από την άλλη), οι δύο ομάδες χάρισαν ένα άκρως θεαματικό πρώτο μέρος με τέσσερα γκολ και συνεχείς ανατροπές στο σκορ, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι και στο 34′ με τον Ραφίνια.

Η αρμάδα του Μίκελ Αρτέτα, όμως, απάντησε και στις δύο περιπτώσεις, πρώτα με τον Σάκα στο 13′ (έχασε και πέναλτι στο 22′) κι έπειτα στο 43′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κάι Χάβερτς σε ανεπίσημες αναμετρήσεις.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Τσάβι προχώρησε σε αλλαγή ενδεκάδας και η Άρσεναλ πέτυχε την ολική ανατροπή με δύο γκολ του Τροσάρ (56′, 78′) κι ένα άπιαστο σουτ του Βιέιρα στο 90′. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Φεράν Τόρες πέτυχε το τρίτο και τελευταίο τέρμα των Καταλανών.

Ισπανική… ραψωδία με άρωμα NBA για τον Παναθηναϊκό: Πλησιάζει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, MVP στο τελικό του Eurobasket [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: