Η απρέπεια του Νίκου Ανδρουλάκη στον Χάρη Καστανίδη: ή αλλιώς, πυροβολώντας τα πόδια σου

File photo Ο Χάρης Καστανίδης μιλάει από το βήμα στην Ολομέλεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ




Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όπως και αν το δεις ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ένα μεγάλο λάθος αποκλείοντας τον Χάρη Καστανίδη από τη Βουλή. Για πολλούς λόγους.

Δεν θα αναφερθούμε στη διαδρομή και το ήθος του Χάρη Καστανίδη που είναι γνωστά από το 1981. Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τις απόψεις του πάντα δηλώνει καθαρά ποιος είναι και τι θέλει.

Θα αναφερθούμε κυρίως στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα σύνθεσή του δεν έχει κανένα άλλο με την κοινοβουλευτική εμπειρία και κυρίως το κύρος του Χάρη Καστανίδη. Είναι ο μόνος που έχει τόσο μεγάλο σεβασμό από το Σώμα.

Δεν έχει να κάνει με το αν άλλοι νεότεροι βουλευτές έχουν καλοί ή όχι. Είναι απλώς κάτι διαφορετικό. Και όποιοι παρακολουθούν επί χρόνια τις εργασίες της Βουλής μπορούν να το αντιληφθούν.

Επιπλέον, αν ο κ. Ανδρουλάκης δεν ήθελε τον Χάρη Καστανίδη «μέσα στα πόδια του» τώρα που… ξεμπέρδεψε επίσης με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Ανδρέα Λοβέρδο απλώς δεν θα έπρεπε να τον έχει βάλει υποψήφιο. Είχε το δικαίωμα.

Δεν το είχε το δικαίωμα να τον… χρησιμοποιήσει επωφελούμενος ως τελικό αποτέλεσμα από τους όποιους προσωπικούς ψηφοφόρους του Χάρη Καστανίδη, ενώ γνώριζε από την αρχή ότι θα τον άφηνε εκτός Βουλής.

Όλα τα άλλα που ακόγονται είναι κουβέντα να γίνεται και μάλιστα μικροπολιτική.

Τα υπόλοιπα θα τα γράψει η Ιστορία.

Παντελής Ζαγοριανίτης

Παγκόσμια καμπάνια κατά του Disney+: Αγιοποιούν τον Κεμάλ Ατατούρκ, σφαγέα Ελλήνων, Αρμενίων, Σύριων, Ασσύριων, Χαλδαίων, με «ντοκιμαντέρ» 6 επεισοδίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: