Εξωφρενικές τιμές σε παραλιακό κατάστημα εστίασης στη Μύκονο, καταγγέλλει η Muenchen Merkur: Οι δικαιολογίες του ιδιοκτήτη για τις τιμές των θαλασσινών!

Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του DK Mykonos στο Facebook, @DK Oyster Mykonos




Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Muenchen Merkur, (κείμενοMoritz Bletzinger) αναφέρεται στο θέμα των υπέρογκων τιμών σε ένα παραλιακό κατάστημα εστίασης που ονομάζεται DK Oyster στη Μύκονο.

Ο συντάκτης κάνει αναφορά στις πολυάριθμες δυσμενείς κριτικές και σχόλια που αναρτώνται σε πλατφόρμες όπως το TripAdvisor, το Google και το Instagram, υποδεικνύοντας και προειδοποιώντας τους επίδοξους επισκέπτες ότι το εν λόγω παραλιακό κατάστημα συνιστά τουριστική παγίδα.

Ένας επισκέπτης ισχυρίζεται ότι πλήρωσε 654 ευρώ για ένα δείπνο στο DK Oyster και το περιγράφει ως κραυγαλέα εξαπάτηση. Έτερο παράπονο αναφέρεται στην έλλειψη μενού και το σερβιτόρο που προτείνει ακριβά είδη χωρίς να ενημερώνει τους πελάτες για τις τιμές.

Γίνονται αναφορές για προϊόντα εξωφρενικής τιμής όπως ένα αναψυκτικό με τιμή 35 ευρώ και ένα Aperol Spritz των 58 ευρώ. Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η αστυνομία υποστηρίζει τον ιδιοκτήτη παρεμβαίνοντας σε περίπτωση που οι πελάτες αρνηθούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

Aπό την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του DK Oyster υπερασπίζεται την επιχείρησή του, διευκρινίζοντας ότι οι τιμές είναι υψηλές λόγω των φρέσκων θαλασσινών και συνεπώς οι πελάτες θα πρέπει να αναμένουν το υψηλό κόστος.

Επισημαίνει δε ότι οι υψηλές τιμές αντιστοιχούν στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των εδεσμάτων.

ΠΗΓΗ: Muenchen Merkur, (κείμενο Moritz Bletzinger) – Griechenland-Urlauber können Preise nicht fassen: Wirt zockt dreist ab – „Polizei hält ihm den Rücken frei“

Όπα! H Toύλα και η οικογένεια Πορτοκάλος έρχονται στην Ελλάδα – Τι έγραψε η Νία Βαρντάλος για το My Big Fat Greek Wedding 3

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: