Euro U21: Στον τελικό με πεντάρα, κόντρα στην Ουκρανία, οι Ισπανοί – Θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Αγγλία [video, highlights]

Spain’s Sergio Gomez (not pictured) scores the 5-1 lead past Ukraine’s goalkeeper Anatoliy Trubin (R) during the UEFA Under-21 Championship semi final match between Spain and Ukraine in Bucharest, Romania, 05 July 2023. EPA, ROBERT GHEMENT




Η Ουκρανία έκανε το… λάθος να προηγηθεί κόντρα στην Ισπανία, με την “φούρια ρόχα” να ανεβάζει στροφές, να επικρατεί 5:1 και να σφραγίζει την πρόκριση στον τελικό του Euro U21, εκεί που περιμένει η Αγγλία.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ισπανία επικράτησε με 5:1 της Ουκρανίας και προκρίθηκε στον τελικό του Euro U21, εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει σε μία τιτανομαχία την Αγγλία.

Θέλοντας να αιφνιδιάσει μπήκε στον αγώνα η Ουκρανία, η οποία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13′ με τον Μπονταρένκο, μετά από εκπληκτική ασίστ του Μούντρικ. Έκτοτε, η Ισπανία πήρε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να γίνεται επιθετική.




Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 17′, η “φούρια ρόχα” ισοφάρισε με τον Ρουίθ. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κίτρινους”, οι τυπικά γηπεδούχοι στο 24′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σανσέτ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2:1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το… τίκι-τάκα εμφανίστηκε ξανά. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, η Ισπανία σκόραρε με τον Μπλάνκο στο 54′ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 68′ η “φούρια ρόχα” έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, αφού ο Ορόθ με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το 4:1. Από το… πάρτι, δεν μπορούσε να λείψει ο Σέρχιο Γκόμεθ, ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-1.

Πηγή: ertsports

Αβέβαιη η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική: Υπεβλήθη σε επέμβαση στο καταπονημένο γόνατό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: