Επίκαιρο και ενεργό το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ»: Aνάρτηση του Πρωθυπουργού για τη μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

FILE PHOTO: O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας. ΦΩΤΟ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




Το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ» παραμένει επίκαιρο και ενεργό. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μάυρη επέτειο των 49 ετών από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Αλήθεια σημαίνει άρνηση υποταγής στη λήθη. Έτσι, 49 χρόνια μετά την αποτρόπαιη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ» παραμένει επίκαιρο και ενεργό.

Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα αρνείται τα παράνομα τετελεσμένα και γίνεται αφορμή νέων αγώνων.

Ο 21ος αιώνας δεν ανέχεται μία διχασμένη ευρωπαϊκή χώρα με στρατό κατοχής στο έδαφός της. Μόνη λύση, η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία της ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας».

Δυστυχώς, όπως και όλοι οι πολιτικοί στην Κύπρο και στην Ελλάδα, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων (ΚΚΕ, ΕΔΕΚ), έτσι και ο Έλληνας Πρωθυπουργός υποστηρίζει τη φιλοτουρκική διευθέτηση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται: Σήμερα τιμούμε τους νεκρούς της εισβολής του Αττίλα και ζητούμε από τους Έλληνες πολιτικούς να θυμούνται την προδοσία (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: