Δύο εκρήξεις στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών, συναγερμός και ύποπτα πακέτα: Εκλεισαν οι δρόμοι, κυκλοφοριακό κομφούζιο [video]

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο της ελεγχόμενης έκρηξης Photo screenshot via glomex , Open Tv




Ελεγχόμενες έκρηξεις χαμηλής ισχύος πραγματοποιήθηκαν μέσα και έξω από το κτήριο της Τεκτονικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμέλη, στην Αθήνα.

Η πρώτη έκρηξη έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί από μονάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.) που εντόπισε υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού. Είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα.

Οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν και οι αρχές «χτένισαν» την περιοχή καθώς υπήρχαν πληροφορίες και για δεύτερο ύποπτο πακέτο. Κατά τις έρευνες ντοπίστηκε και δεύτερο κουτί στο εσωτερικό του κτηρίου το οποίο ελέγθηκε από μονάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.) εντοπίστηκε και εκεί μηχανισμός και έγινε δεύτερη ελεγχόμενη έκρηξη.

Την ίδια ώρα ήταν κλειστό τμήμα της Αχαρνών στο σημείο, ένα τμήμα της Σουρμελή, η Μάγερ και η Αβέρωφ. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη ενώ υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε Αχαρνών και Αριστοτέλους.




 

Προελαύνει με 40άρια ο «Κλέων»: Τηλεργασία, άδειες ευέλικτο ωράριο – Πώς θα προφυλαχθούμε από τον καύσωνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: