Εκρήγνυται η βόμβα Ρεάλ- Μπαπέ: Συμφωνία για αποδοχές 50 εκατ. ευρώ το χρόνο, ύστατη σφήνα από Λίβερπουλ

FILE PHOTO: Ο Κυλιάν Μπαπέ. EPA/FRANCK FIFE / POOL MAXPPP OUT




Η μεταγραφική «βόμβα» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Μπαπέ, φέρεται να είναι έτοιμη να εκραγεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικών ΜΜΕ.

Τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους σε όλο το οικονομικό «πακέτο» για την -πολύ πιθανή πλέον- μετακίνησή του.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, οι «μερένχες» προσφέρουν πενταετίες συμβόλαιο στον Μπαπέ με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην όλη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία θα φθάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

 

Ο 24χρονος σούπερ σταρ φέρεται να έχει διαμηνύσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από αυτό το καλοκαίρι.

Ετσι, πλέον, όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η επίσημη διαπραγμάτευση ανάμεσα στη διοίκηση της «βασίλισσας» και την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Γάλλου.

 

Το σίριαλ Μπαπέ έχει ωστόσο και άλλα επεισόδεια: Η Λίβερπουλ φαίνεται να επανήλθε αυτή την εβδομάδα με μια (ακόμη) μεγάλη προσφορά για τον Μπαπέ σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στην ποδοσφαιρική εκπομπή «El Chiringuito de Jugones», ο δημοσιογράφος Edu Aguirre υποστήριξε ότι ο βρετανικός σύλλογος έχει προσφέρει 200 ​​εκατομμύρια ευρώ για τον σταρ της Παρί-Σαν Ζερμέν.

Ο Aguirre πρόσθεσε ότι η συμφωνία των προσωπικών όρων με τον Μπαπέ «δεν θα είναι πρόβλημα» για τη Liverpool.

«Καθάρισε τη θέση σου»

Την Τετάρτη πάντως, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προειδοποίησε τον 24χρονο σταρ ότι πρέπει να αφοσιωθεί στο μέλλον του στους πρωταθλητές Γαλλίας, εάν θέλει να παραμείνει στον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

«Αν ο Μπαπέ θέλει να μείνει, και θέλουμε να μείνει, πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο », είπε ο Αλ-Κελαϊφί στους δημοσιογράφους καθώς η PSG αποκάλυπτε τον Λουίς Ενρίκε ως νέο προπονητή. «Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει δωρεάν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και As

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Eldorado δισεκατομμυριούχων που αλλοιώνουν το dna του αθλήματος: Ολιγοπωλιακός χαρακτήρας, ανεξέλεγκτες δαπάνες και ξέπλυμα κάθε είδους…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: