Έχασε ο υποψήφιος της Τουρκίας, που υποστήριξε η Αθήνα: Η Λευκωσία χαιρετίζει την εκλογή του νέου Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

H Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη,. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ), στις 18 Ιουλίου 2023, το Συμβούλιο εξέλεξε τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΔΝΟ, κ. Arsenio Antonio Dominguez Velasco για την περίοδο 2024-2027.

H Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη, χαιρετίζει την εκλογή του κ. Dominguez, στη θέση του Γενικού Γραμματέα, και του εύχεται μια πολύ επιτυχημένη θητεία σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνεχίσει να συνδράμει στο έργο του Οργανισμού, με πολύ εποικοδομητικό τρόπο και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στον νέο Γενικό Γραμματέα, στα πολύ δύσκολα θέματα που αντιμετωπίζει η Διεθνής Ναυτιλία.

Σημειώνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση υποστήριξε τον αντιπρόσωπο της Τουρκίας, ο οποίος φυσικά δεν εξελέγη.

Βρίσκεται στο Λονδίνο: Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου είχε συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας και με μέλη του βρετανικού Κοινοβουλίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: