Διαλύεται η υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα: Φεύγει και ο Μπερνάντο Σίλβα, μετά τους Γκιντογκάν και Γουόκερ

Ο ποδοσφαιριστής Μπερνάρντο Σίλβα με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας epa09286280 EPA / Christof Stache




Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απόλυτη προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα.

Και πρόκειται να επιστρέψει με νέα πρόταση στις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του, ενώ και για την απόκτηση του επιμένει και η Αλ Χιλάλ, καθώς η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του.

Το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2025 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό των «πολιτών», έχοντας εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο. Αντιλαμβάνεται ότι αν χάσεις ένα ακόμη κλειδί από την ομάδα του τρεμπλ μετά τους Γκιντογκάν και ενδεχομένως Γουόκερ και Μαχρέζ τότε το οικοδόμημα θα κλυδωνιστεί και θα χρειαστεί καιρός για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο που ήταν.

Η επιθυμία του, όμως, ν’ αλλάξει περιβάλλον, ίσως ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του και η Σίτι δύσκολα θα πει όχι σε μια τέτοια προσφορά.

Από την πλευρά της η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση 90 εκατ. ευρώ, ενώ δίνει στον Πορτογάλο άσο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 60 εκατ. ευρώ, για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Και ο Ντοναρούμα θύμα της συμμορίας που ληστεύει τους παίκτες της Παρί: Τον έδεσαν μαζί με τη σύντροφό του – Έκλεψαν ρολόγια και κοσμήματα €500.000

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: