Απαράδεκτος και εμετικός ο κατοχικός ηγέτης: Το τσιράκι του Ερντογάν στα κατεχόμενα κατηγορεί την Αθήνα και τη Λευκωσία για την …εισβολή του τουρκικού Αττίλα

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στους τάφους νεκρών κατά το σικέ πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, στον Βόσπορο, στην Τουρκία. Φωτογραφία από το ψευδοκράτος




Από πρόκληση σε πρόκληση προχωρεί ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος ετοιμάζει χορούς και πανηγύρια για την άνανδρη εισβολή του Αττίλα, τον πικρό Ιούλη του 1974.

Το κανάλι Omega μετέδωσε ότι με αφορμή την έναρξη των τουρκικών πανηγυριών της ντροπής για την 20η Ιουλίου, είπε μεταξύ άλλων χωρίς ντροπή, ότι “ο πραγματικός εισβολές στην Κύπρο είναι το δίδυμο της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων”.

Το τσιράκι του Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σχετικα:

«Δεν κολλάμε στο παρελθόν, δεν τρέφουμε έχθρα, αλλά συνεχίζουμε να προχωράμε στον αγώνα μας και στο δρόμο μας χωρίς να ξεχνάμε τι συνέβη στο παρελθόν. Παρ’ όλες τις πιέσεις, τα εμπάργκο και τις απομονώσεις, αυτό το κράτος (όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος) υψώνει ανάστημα».

Όπως είναι γνωστό ο ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας θα εκτελέσει παράνομη “επίσκεψη” στην κατεχόμενη Κύπρο για να εορτάσει τις δολοφονίες χιλιάδων Ελληνοκυπρίων κατά την εισβολή του Αττίλα στο νησί.

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά η κατασκευή του EuroAsia Interconnector, που θα συνδέει το Ισραήλ με την Κύπρο και την Ελλάδα… Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: