«Βόμβα» για τον Πινέδα: Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 8 εκατ. ευρώ, γράφουν οι Ισπανοί – Ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό

Ο παίκτης της ΑΕΚ Ορμπελίν Πινέδα (Κ) σουτάρει κατά τη διάρκεια του αγώνα Βόλος – ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο Βόλο. ΑΠΕ-ΜΠE, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Για μεταγραφική εμπλοκή του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ από τη Θέλτα, κάνει λόγο εφημερίδα του Βίγκο, σε πρωινό δημοσίευμά της την Τετάρτη (14/6).

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Faro de Vigo», κάνει λόγο για προσφορά των «πράσινων» που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Μεξικανο μεσοεπιθετικό και συμπληρώνει πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, χωρίς ομως να έχει καταθέσει ακόμα πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου:

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν.

Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια πολύ συμπαγή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά.

»Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ο Zέκα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: