Τουρνουά Νότιγχαμ: Αποκλεισμός στο διπλό για Σάκκαρη και Βέκιτς: Στο απλό με την Αλιζέ Κορνέ επικεντρώνεται η Ελληνίδα τενίστρια

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece in action against Aryna Sabalenka of Belarus in the women’s semifinal round of the BNP Paribas Open tennis tournament at the Indian Wells Tennis Garden in Indian Wells, California, USA, 17 March 2023. EPA, JOHN G. MABANGLO




Μαρία Σάκκαρη και Ντόνα Βέκιτς πήραν το πρώτο σετ στο διπλό του τουρνουά του Νότιγχαμ με 6-3, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι Μπούκσα/Νινομίγια κατάφεραν με ανατροπή (6-4, 10-6) να φάσουν στη νίκη με 2-1 και να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, με την Ελληνίδα και την Κροάτισσα να μένουν εκτός.

Ετσι η Σάκκαρη θα επικεντρωθεί τώρα στο απλό. Η Αλιζέ Κορνέ θα είναι η αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας στο δεύτερο γύρο του Νότιγχαμ Όπεν.

Σάκκαρη και Βέκιτς μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με 5-1 κάνοντας δύο μπρέικ στα σερβίς των αντιπάλων τους και με άνεση έκλεισαν το πρώτο σετ με 6-3. Στο 2ο οι Μπούκσα και Νινομίγια πήραν αυτές προβάδισμα νίκης με 4-1, ωστόσο, με το δικό τους σερί οι Σάκκαρη και Βέκιτς ισοφάρισαν σε 4-4. Έχασαν, όμως, τα δύο επόμενα game και ο αγώνας οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ.

Εκεί οι Μπούκσα και Νινομίγια πήραν προβάδισμα με 3-0 εκμεταλλευόμενες το κακό σερβίς των αντιπάλων τους (υπέπεσαν σε τρία διπλά λάθη, το οποίο και αύξησαν σε 7-2.

Τρεις σερί πόντοι των Σάκκαρη και Βέκιτς μείωσαν τη διαφορά στο 7-5, ωστόσο από εκεί και πέρα οι Μπούκσα και Νινομίγια κέρδισαν τους 3 από τους τελευταίους 4 και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rothesay Open.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Αλιζέ Κορνέ αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο β΄ γύρο του Νότιγχαμ Όπεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: