Τον Αύγουστο η δημοσιοποίηση της λίστας με τους μεγάλους φοροφυγάδες

FILE PHOTO: Kάθε ασφαλισμένος θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το ποσό των χρημάτων που θα λάβει εκείνη τη δεδομένη στιγμή του εργασιακού βίου του, βάσει ηλικίας, αποδοχών και ενσήμων. /efka.gov.gr




Για αρχές Αυγούστου μετατίθεται η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων, καθώς όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα συναρμόδια Υπουργεία «μέχρι τις 4 Αυγούστου 2023 επικαιροποιούνται οι καταστάσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ».

Πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές  προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ για τα έτη 2020, 2021, 2022 και 2023, σύμφωνα με Κοινή Απόφαση των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η απόφαση αυτή εκδίδεται προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με την προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023 η οποία προβλέπεται στις διατάξεις του ν.5036/2023 με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα επανένταξης στην ίδια ρύθμιση των οφειλών των απολεσθεισών ρυθμίσεων του ν.4611/2019 ή του ν. 4738/2020».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μέχρι τις 14 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής για το ΟΠΑΠ Forward: Μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: